Post by tisiwyrmrelcoa on Mar 15, 2022 22:34:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Myth Seekers 2: The Sunken City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Myth Seekers 2: The Sunken City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovací hra (mnoho primogemů) ▞▞▞
▞▞▞ The Myth Seekers 2: The Sunken City 2022 version ▞▞▞
Dobrá zkušební verze hry je příliš krátká
pouze dvě místnosti na hraní n. pak zaplatit v hotovosti zip?
Zatím to opravdu upoutalo moji pozornost. Malý cracker hry nechtěl, aby skončila. Bude koukat na TMS 3, doufám, že se nějaký chystá.
Otevřel jsem to poprvé a fungovalo to, později se to neotevřelo a stále se opakovalo, že nelze najít zdroje. Zkoušel jsem to znovu, ale stále to nefunguje.
The Myth Seekers 2: The Sunken City Приключенски vtjq
Epic Heroes War: Super Heroes 冒險 fjvp
Líbí se mi tato hra. Krásná
Další skvělá hra od Artifex Mundi!
úžasná hra
Úžasné! Děkuji! Bůh žehnej!
Jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál
Vynucuje zavření při otevření aplikace, takže nemohu hrát hru. Nehodnotil bych to jednou hvězdičkou, kdybych nemusel. Opravte prosím co nejdříve.
Skvělý příběh a rychle plynoucí změny interaktivní scény. Skvělá práce kluci
Není to hra zdarma. Často havaruje. Další zbytečná hra na sbírání peněz.
Příjemná hra, pěkné rady pro rychlé nabíjení
Jejich hry jsou skvělé! Kromě toho, že při přihlášení nezískám svou bezplatnou hru; všechno je báječné! Děkuji!
Další skvělé pokračování v sérii. Chytře provedené bez zbytečného rozptylování. Jednoduché a přesto elegantní. HOS & mini herní hádanky jsou špičkové a vyžadují, abyste si nasadili své myšlení. Naprosto zábavná hra.
Super hra!!!!! Tuto hru hraji podruhé, stále si myslím, že je skvělá!!!!
Úžasná hra se mi líbí díky dobře odvedené skvělé příběhové linii, pokračujte v dobré práci, jen nenechte se na vaší hře hamižný, lidem se to nelíbí, děkuji a přeji hezký den.
Další skvělá hra. Důkladně absorbující a dobrá cena, pokud si přejete koupit
Není moc co říct, jen miluji všechny vaše hry a pokračujte v dobré práci 🙂🙂🙂🙂
skvělé hry to milovaly
Moje dosavadní zkušenost s tímto druhým příběhem je dobrá. Protože žádáte o recenzi tak brzy, nemusím mít z aplikace dobrý pocit. a měl jsem zmatek s některými minihrami, protože nerozumím.
Zatím skvělá hra. Není to příliš snadné, ale dost na to, aby to bylo příjemné.
Pěkná hra
Velký dík
Ve skutečnosti to muselo hodně spotřebovat data, takže jsem to ani nezačal hrát
Od Sunward Games. Právě jsem dokončil velmi krátkou kapitolu zdarma. Výborná grafika. Napínavé příběhy a pěkný hlasový projev. Dobré ovládání.
dobré herní stopy jsou pomalé
jako vždy hry artifex mundi jsou vždy jedny z nejlepších. A hrál jsem více než stovky her, jako je tato, a všechny ostatní hry od artifex mundi. a já je prostě miluji včetně tohoto😇😇
Hrál jsem 1. 1 a byl jsem nadšený, že uvidím část 2. Skvělá hra, grafika a spousta práce plus bonusová kapitola!
Vynikající
Nelze otevřít na note9
The Myth Seekers 2: The Sunken City 冒險 txi
bylo to skvělé, dokud jsem se nedostal dopředu a nezvýšili jste náklady na dokončení hry, teď jsem na vás naštvaný, je to jen hra a moje peníze jsou těsné, je mi z vás líto, všichni jste jen podvodníci... .............
Hrozný. Prostě..strašné
Nejkratší demo vůbec, jinak to vypadá jako dobrá hra
Běží trochu pomalu, ale dobrá hra
Zatím vynikající
Hra mě bavila.. těžko se hledaly stopy.
velmi zábavná a krásná grafika. miluji to!!
Nenechá mě hrát, zavírá se. Chtěl bych vrátit peníze
Bylo to v pořádku.
Zatím dobré.
Teprve odemčeno, ale velmi zajímavé.
Opravdu krásné a docela dlouhé. někdy strávili minuty pouhým pohledem na místa - úžasné barvy a tolik detailů. děláš to opravdu dobře. Kéž by existovalo více interaktivních her, kde je třeba nacházet a používat předměty jeden po druhém, místo primitivních prasat, ale jsem rád, že existuje náhrada - karetní hra typu two of a kind.
Užijte si děkuji
Skvělá hra líbí se mi, jak se hraje.
Miluji všechny hry, které jsem od tebe hrál!
TOHLE JE NEJLEPŠÍ HRA, KTEROU JSEM KDY HRÁL, A TO JSEM ZAHRAL STOVKY. TLAČÍTKA NÁPOVĚDA A PŘESKOČENÍ JSOU TAK RYCHLE, COŽ JE PRO MĚ VELMI DŮLEŽITÉ. PŘÍBĚHOVÁ LINIE JE NÁDHERNÁ. VYTVOŘTE PROSÍM VÍCE PODOBNÝCH TÉTO HRY, KTERÉ JSOU GENIÁLNÍ. A JÁ JSEM NIC NEPLATIL, ALE RÁD ZAPLATÍM JAKOUKOLI ČÁSTKU.
Perfektní ok
Opravdu jsem si tuto hru užil za to, co jsem dostal. „Ukázka“ je velmi krátká. Kde jsou nyní plné hry. Dříve jsem mohl dohrát celou hru, aniž bych musel platit n a nyní neplatím. Odinstaluji se.
nehraje ani 5 minut